Foto: Milou Oomens

ElkWelzijn is jarig en trakteert

  •   keer gelezen

CULEMBORG • ElkWelzijn bestaat 15 jaar. Wie jarig is trakteert! Op woensdag 22 september organiseert ElkWelzijn een puzzeltocht door Culemborg voor iedereen die dat leuk vindt: de ElkWelzijn Jubeltour. 


Ga op pad, vind onderweg opdrachten en raadsels, en  kom leuke verrassingen tegen. De jubeltoer is voor iedereen: jong en oud. iedereen kan meedoen. De route kan lopend, met de kinderwagen, op de rollator, scootmobiel of fiets afgelegd worden. Deelnemers komen langs speelplekken, zien optredens van balletstudio Chantal en popkoor de Happening, doen opdrachtjes en nog veel meer. 

Op al deze plekken vinden de deelnemers ook een letter. Wie de hele route volbrengt en alle letters verzamelt kan de puzzel oplossen. Met een goede oplossing maken belangstellenden kans op een Culemborgse prijs! Deelnemers zijn welkom op woensdag 22 september tussen 13.00 en 17.00 uur op een van de startlocaties: ElkWelzijn, Meerlaan 22, Buurtcentrum Bolderburen, Prijsseweg 1b, Wijkcentrum de Salaamander, Heimanslaan 2. https://elkwelzijn.nl/elkwelzijn-15-jaar/

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten