Logo culemborgsecourant.nl

Schrijf je in voor Zonneproject Den Heuvel

Culemborg - Tijdens de ALV van 25 mei jl. gaven de leden akkoord om te starten met Zonneproject Den Heuvel (voorheen Zonneproject De Raad).

Het gaat om 2.455 zonnepanelen op stallen en velden bij Stal Den Heuvel in Culemborg. Dit is het eerste project in Nederland met verticale panelen, waardoor dubbelgebruik van de grond mogelijk is: energieopwekking én begrazing.

Help jij mee aan de opwek van duurzame energie? Schrijf je dan nu in via het online inschrijfformulier. Lees vooraf het Informatiememorandum en de leningsvoorwaarden  zodat je goed inzicht hebt in risico en rendement.

Schrijf je zo snel mogelijk in, maar uiterlijk 5 september. Je investeert minimaal € 250,- en maximaal € 10.000,-.MEER WETEN?

Wil je graag meer informatie over Zonneproject Den Heuvel voordat je inschrijft? Dat kan op de volgende manieren:

Webinar op woensdag 23 juni om 20:00 uur (zoomlink)Rondleidingen bij Stal Den Heuvel op zaterdag 26 juni (10:00-12:00 uur) en woensdag 30 juni (19:30-21:30 uur) (vooraf aanmelden)Inloopavond in de Energiewinkel (Oude Vismarkt 13) op donderdag 1 juli van 19:00-20:00 uur

HANG DE POSTER VOOR JE RAAM!

Help ons om zoveel mogelijk Culemborgers te enthousiasmeren voor dit project! Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar anderen, en hang de poster (A3-formaat) voor je raam. Haal een exemplaar op in de Energiewinkel (Oude Vismarkt 13) of mail naar info@vrijstadenergie.nl.

Schrijf je nu in! Dan kunnen we al in de herfst starten met de bouw. ?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden