Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Steun samen met PLUS Giel Smits je favoriete club of vereniging

PLUS Giel Smits staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen. 

Culemborg - Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS Giel Smits dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee we het verenigingsleven in Culemborg en omgeving een steuntje in de rug willen geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij PLUS Giel Smits.

Eerder organiseerde Plus Giel Smits al succesvolle samenwerkingen met de plaatselijke verenigingen middels de fameuze voetbal plaatsjes spaaracties alsook Clubfund en Clubstore. Bij de laatste activiteit haalden diverse verenigingen ook al leuke bedragen op voor hun vereniging, maar lag de nadruk op sparen voor gepersonaliseerde gadgets van de individuele vereniging. Deze keer gaat het om harde euro’s voor de clubkas.

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Smits sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Enthousiaste verenigingen kunnen ook extra bonus gelden binnenhalen door extra activiteiten te ontplooien in Winkelcentrum Parijsch waarmee ze tevens hun vereniging promoten.

Aanmelden? 

Kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich voor25 juni aanmelden bij PLUS Giel Smits via giel.smits@plus.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden