Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Lidl Culemborg steunt wederopbouw clubhuis De Doelen

Supermarkt Lidl Culemborg aan het Koopmansgildeplein heeft een cheque ter waarde van 500 euro overhandigd aan Tennisvereniging De Doelen. Het clubhuis van deze vereniging is eind vorig jaar in rook opgegaan en heeft onvoldoende financiële middelen voor de wederopbouw ervan. 

Lidl ondersteunt lokale initiatieven door middel van donaties die ten goede komen aan de verbetering van een gezonde, leefbare en duurzame samenleving.

Tennisvereniging De Doelen in Culemborg heeft na de brand een crowdfundingactie opgezet omdat de verzekering niet de volledige (financiële) schade dekt. De cheque van Lidl wordt ingezet voor het nieuwe clubhuis. Supermarktmanager Ruud overhandigde de cheque ter waarde van 500 euro: “We vinden het belangrijk om als lokale supermarkt initiatieven van onze klanten te ondersteunen. Wij wensen De Doelen veel succes met het wederopbouwen van hun nieuwe clubhuis.”

Lidl helpt lokaal

Als landelijke supermarktketen staat Lidl al 24 jaar midden in de maatschappij. Daarom ondersteunt Lidl lokale initiatieven van klanten die bijdragen aan een gezonde, leefbare en duurzame buurt. Initiatieven kunnen gemeld worden via Lidl sponsort bij voorkeur activiteiten die zich richten op de volgende thema’s: maatschappij, onderwijs, gezondheid bevorderend, cultuur en/of milieu.

Lidl Nederland
Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels ruim 430 filialen en een webshop.
Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen.Contact Lidl Nederland


persvoorlichting@lidl.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden