Logo culemborgsecourant.nl

Gezocht: activiteiten voor zomerprogramma

Na de zomer van 2020, gaan we het gewoon nóg een keer doen. Een tof zomerprogramma boordevol activiteiten voor alle Culemborgers. Jong en oud! Ook nu hebben we uw hulp nodig. 

Culemborg - Heeft u een fris en leuk idee om zelf een activiteit te organiseren? Kom in actie en laat het ons weten!

Wat voor activiteit?

Een voetbaltoernooi, een watergevecht, een wandeling, straatbingo, versierde fietsenrace, iets creatiefs of een talentenjacht… Er zijn zoveel activiteiten te bedenken. Wat voor activiteit dat precies is, laten we graag

aan u over. Wel vragen we u om met drie dingen rekening te houden:

We zoeken naar activiteiten voor de periode van 17 juli tot 30 augustus. Het maakt niet uit of het eenmalig is of een paar keer of zelfs een reeks.

Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen, willen we het liefst activiteiten gratis aanbieden. Of tegen een heel kleine vergoeding. Want ook in Culemborg wonen best wat gezinnen die niet zoveel te besteden hebben.

Als u mee doet, verwachten we dat u de activiteit(en) zelf organiseert. Denk aan: een locatie, misschien vooraf inschrijven, deskundige begeleiding, opbouwen en opruimen en het nemen van maatregelen in verband met corona of deelnemers daarop wijzen. We denken daarbij natuurlijk graag met u mee.

Kom maar op met die ideeën!

Wilt u of uw organisatie meedoen, neem dan contact met ons op. Bedenk in grote lijnen hoe de activiteit eruit ziet. En vul dit in op ons Word-formulier. Dat vindt u op www.culemborg.nl/zomerprogramma. Mail dit formulier naar Sandra Rigter van ElkWelzijn: srigter@elkwelzijn.nl. Sandra verzamelt alle ideeën. En neemt contact met u op. De tijd gaat snel. Daarom horen we graag het liefst voor maandag 28 juni over uw idee. Het geeft niet als het nog niet helemaal uitgewerkt is. En weet u nog niet of u de activiteit financieel rond krijgt? Ook dan horen we er graag van. Dan kijken we samen hoe we het misschien wel mogelijk kunnen maken.

Initiatievenloket gemeente Culemborg stelt budget beschikbaar

Daarover gesproken… Wist u dat het Initiatievenloket van de gemeente Culemborg in totaal 2.500 euro beschikbaar stelt voor lokale initiatieven die deze zomer onvergetelijk maken? Heeft u dus een idee, maar niet zelf de financiële middelen om dit te realiseren? Misschien kan het Initiatievenloket helpen. Voorwaarde is dat uw initiatief onderdeel uitmaakt van het Culemborgse zomerprogramma. En dat de activiteit gericht is op meerdere mensen. Per initiatief/activiteit is een maximaal bedrag van 250 euro beschikbaar. Het bedrag dat u aanvraagt, is niet bedoeld voor vergoeding van tijd/uren. Heeft u dus een idee voor een leuke activiteit deze zomer en bent u op zoek naar budget? Mail het Word-formulier naar initiatief@culemborg.nl. Medewerkers van het Initiatievenloket nemen dan contact met u op. En vergeet niet om uw idee tegelijkertijd ook te mailen naar ElkWelzijn.

Het zomerprogramma is een initiatief van Brede School Culemborg, ElkWelzijn en gemeente Culemborg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden