Logo culemborgsecourant.nl

Open Dag naturistenterrein De Maat

Op zondag 6 juni a.s. houdt naturistenterrein De Maat in Ravenswaaij een Open Dag. Iedereen die met het terrein wil kennismaken is tussen 11 en 16 uur van harte welkom.

Ravenswaaij - De Maat is een klein terrein voor dagrecreatie en heeft daarnaast 35 ruime kampeerplaatsen. Leden beheren het terrein en vormen daarnaast een actieve vereniging, die diverse activiteiten organiseert. Raadpleeg ivm Corona vóór vertrek de website:

https://www.zonenleven.nl/de-maat.

De Maat ligt in een schitterende oude boomgaard bij Ravenswaaij in de Betuwe aan de Maatsteeg 7A. Kijk op YouTube voor een voorproefje: https://youtu.be/EBfYXVmJSJI

Sinds twee jaar is er een nieuw verenigingsgebouw, met voorzieningen voor de club, de kampeerders én een heerlijke ruime sauna, die (buiten coronatijd) elk weekend, zowel op zaterdag als op zondag, in gebruik is voor en door de leden. Het terrein beschikt daarnaast over een fraaie natuurzwemvijver.

De Maat is één van de negen terreinen van de landelijke naturistenvereniging Zon en Leven. Bij Zon en Leven staat zorg en respect voor mens, natuur en milieu voorop. Het terrein is buiten de open dag alleen toegankelijk voor leden en houders van een internationale naturistenkaart.

De Open Dag is er voor iedereen die benieuwd is naar het naturistenterrein van de Betuwe en de vereniging. Bezoekers van de open dag hoeven niet uit de kleren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden