Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Ziekenhuis in het zonnetje

Werkzaak Rivierenland bestaat 5 jaar en dat is iets om trots op te zijn. En wie jarig is trakteert. Nee dit keer geen taart. We geven een cadeau aan de maatschappij. We zetten dit jaar 5 keer onze talenten in om een andere organisatie te helpen. 

Regio - We gaan met een mix van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en staf en kader personeel, op pad! Samen maken we het verschil!

Fruitbomen cadeau
Dit keer hebben we Ziekenhuis Rivierenland Tiel in het zonnetje gezet. Zij zijn niet alleen een heel mooi voorbeeld van een inclusieve werkgever. Door corona is het ziekenhuis extra druk en zetten alle medewerkers zich met hart en ziel in. Om ze te bedanken heeft Werkzaak dinsdag 11 mei 2021 bij de hoofdingang van het ziekenhuis fruitbomen geplant. Op deze plek heeft een corona testlocatie gestaan en was het plantsoen vernield. Een enthousiast groepje bestaande uit Elfriede, Germi, Albert, Kim, Bert, Cora en Ron zorgde dat het er weer prachtig bij ligt.

Elfriede Boer, directeur Werkzaak Rivierenland zei symbolisch “Alles wat je aandacht geeft groeit, net als bij onze talenten. We werken samen met ziekenhuis Rivierenland en plaatsen hier diverse mensen met een talent. Door de omgeving en de aandacht die men aan de mensen geeft, komt het talent meer tot wasdom en tot resultaten.”

“Het is mooi als we onze samenwerking uit kunnen breiden” Marc Hendriks, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Ziekenhuis Rivierenland, was er bij om het eindresultaat te bewonderen. Hij is blij met dit mooie cadeau en enthousiast over het werk dat Werkzaak doet. “Iedereen hoort mee te doen. Daar gaat het om. Wij juichen een inclusieve maatschappij toe en zijn blij met de talenten van Werkzaak die bij ons werken. Het is mooi als we onze samenwerking in de toekomst kunnen uitbreiden.”

Werkzaak Rivierenland Iedereen doet mee in de samenleving. Daar gelooft Werkzaak Rivierenland in. Werkzaak begeleidt mensen bij het vinden en behouden van werk. Wij versterken werkzoekenden, medewerkers en werkgevers bij het ontdekken, benutten en vergroten van talenten. Als het nodig is bieden we inkomensondersteuning of werk in een aangepaste omgeving.

Donker Groen
De bomen zijn aangeboden door Donker Groen, een hovenier in Tiel. Werkzaak en Donker Groen hebben al jaren een prettige samenwerking. Zij hebben op diverse werkplekken, van administratie tot in het groen, mensen van Werkzaak in dienst die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden