Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Reddingsbrigade bij FlipPas Clubsparen

Regio - Met de FlipPas, dé spaarpas van Tiel, kun je sinds kort sparen voor een lokale club, vereniging, stichting of ander goed doel. Onlangs is Reddingsbrigade Gelderland Zuid aangesloten bij het clubsparen, een mooie ontwikkeling voor zowel de Reddingsbrigade als de lokale ondernemers!
Reddingsbrigade Gelderland Zuid
De Reddingsbrigade Gelderland Zuid Tiel is opgericht op 17 november 1994. De brigade, bestaande uit enkel vrijwilligers, is actief in het Rivierengebied en maakt deel uit van de veiligheidsregio Gelderland Zuid. Het hoofddoel van de brigade is het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood. Dit doel wordt bereikt door het aanbieden van specifieke opleidingen in het redden van drenkelingen, het bewaken van (water)evenementen, deelname aan de rampenvloot van ‘Reddingsbrigades Nederland’ en het geven van voorlichting over waterpreventie. De brigade in het rivierengebied vormt samen met ongeveer 180 collega brigade(s) ‘Reddingsbrigades Nederland’.
Kies je als spaarder binnen je FlipPas-account voor het spaardoel Reddingsbrigade, dan schenk je de helft van je punten aan deze mooie club vrijwilligers. Met de gedoneerde punten kan de brigade aankopen doen bij alle FlipPas-deelnemers.
Voorzitter Peter Mentink: “Toen wij werden benaderd voor het FlipPas-clubsparen, hoefden wij niet lang na te denken. De vrijwilligers van de Reddingsbrigade kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken, evenals de Tielse ondernemers.”
Kijk voor meer informatie op www.flippas.nl.-------------------------------------------------------------------------------------Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rose van den Berg, Marketing en communicatie FlipPas, tel. 06-25124649, email rvandenberg@hartvantiel.nl.
Eigen foto: vlnr Peter Mentink (voorzitter Reddingsbrigade), Ruud Rombout (penningmeester Reddingsbrigade), Greetje Beije (PR Reddingsbrigade) en Margriet van Heesch, voorzitter Ondernemersvereniging Hart van Tiel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden