Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

‘Kleur en win een ijsje voor het hele gezin’

Vanaf 29 maart tot en met 30 april liep er een kleurplaat winactie bij de Witte Schuur. In de boerderijwinkel, maar ook op diverse basisscholen in Culemborg, werden de kleurplaten uitgedeeld. Er kon gekleurd worden om mee te dingen naar de prijs, een ijsje voor het hele gezin! 

Culemborg - Er werden vele kleurplaten ingeleverd en de medewerkers van de Witte Schuur konden niet kiezen, vandaar dat er toch voor twee winnaars is gekozen. Eentje uit een wat jongere leeftijdscategorie en één wat ouder. David van 5 jaar en Eva van 9 jaar waren de gelukkigen! David had de tekening voor en achter gekleurd, maar ook de randen van de kleurplaat waren goed verzorgd met karteltjes. Eva daarentegen maakte er een kunstwerk van met nog wat extra toevoegingen, zoals een mooie bloem en super netjes ingekleurd. Beide tekeningen waren prijswaardig! In het weekend van Moederdag werden de prijzen geïnd. Ze mochten een ijsje kiezen naar keuze en natuurlijk mochten broertjes, zusjes en papa en mama ook wat lekkers uitzoeken. Eerlijke en heerlijke producten met een vleugje nostalgie, dat kunt u vinden in de Boerderijwinkel van de Witte Schuur. Kom naar de mooi nieuwe ingerichte boerderijwinkel, met heerlijk boeren roomijs van Arjan Bakker. ‘De Witte Schuur maakt het voor jou!’ 

Over de Witte Schuur
Op de bakkerijgroep wordt er dagelijks aan ongeveer 12 -15 deelnemers met een licht to matige lichamelijke en/of geestelijke beperking dagbesteding geboden. Op de bakkerijgroep streven we naar een uitgebalanceerde omgeving en prettige sfeer waarin deelnemers onder begeleiding van de twee patissiers Esther en Peter en patissier in opleiding Sophie, overheerlijke producten bakken!
Zorgboerderij “ De Witte Schuur “ is een agrarisch familiebedrijf van Frans en Conny van Herwijnen, en hun zoon Frans Jr en schoondochter Sanne. De boerderij is een beschermde, veilige en vertrouwde omgeving met de rust en ruimte van het Culemborgse platteland. Er is een Swifter schapenfokbedrijf met 15HA weiland. Vanuit de theeschenkerij zijn er diverse dieren te zien zoals, alpaca’s, lammetjes, geitjes en een varken. Maar er is ook een moestuin, hoogstamboomgaard, bakkerij, atelier, theeschenkerij, houtwerkplaats, Boerderijwinkel en een ijssalon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden