Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Winnaar AMAI geeft poëzieworkshop

Culemborg - Op woensdag 26 mei om 19.30 uur geeft Meliza de Vries een online Insta-poëzie workshop via De Fransche School. De winnaar van de juryprijs van Amai Award laat een kijkje in haar eigen keuken nemen en vertelt hoe je materialen die je in huis hebt kunt inzetten voor een creatief Instagram-gedicht in woord en beeld. Tijdschriften, afgeschreven boeken, gekleurd papier, stof, touw enzovoort komen daarbij allemaal van pas. Wat roepen bepaalde beelden bij je op en hoe kunnen we dat verder uitwerken in een instagedicht? Uiteraard ook geschikt voor mensen zonder een Instagram account. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Rivierenland.
Meliza de Vries won de juryprijs ‘Beste gedicht’ van de AMAI Award. Zij combineert woord met beeld en gebruikt daarvoor de meest uiteenlopende voorwerpen en materialen. Daarnaast verschenen haar gedichten in verschillende literaire tijdschriften, zoals Het Liegend Konijn, DW B, Deux Ex Machina en De Optimist. En droeg Meliza haar gedichten voor tijdens Dichters in de Prinsentuin, Frontaal, Hongerige Wolf, Keti Koti Festival, Movies that Matter, What is your history in The Poetry Café (Londen) en toerde met de Poëziebus door Nederland en België.
De online workshop duurt anderhalf uur en kost 9,50 euro inclusief een creatief pakket dat de deelnemers thuisbezorgd krijgen. Daarvoor is het belangrijk om voor 21 mei te reserveren via de website van het theater. www.theaterdefranscheschool.nl/programma.

Contact: Henriett Somlai | 06-14380518 | projecten@theaterdefranscheschool.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden