Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Middelkoop voor beregening en fertigatie

Middelkoop is een familiebedrijf in hart en nieren. Sinds de start in 1970 zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van bouwmaterialen en leidingsystemen. Hoewel ons assortiment door de jaren heen enorm gegroeid is en we inmiddels drie vestigingen hebben, zijn een aantal kernzaken altijd opvallend gelijk gebleven. We staan 100% klaar voor de klant. We zoeken altijd naar de allerbeste oplossing en staan van maandag tot en met vrijdag vanaf 06.00 uur en op zaterdag vanaf 07.00 uur klaar om te helpen. Onze klanten weten daardoor dat ze op Middelkoop kunnen rekenen. En dat maakt ons trots. 

Middelkoop heeft vestigingen in Buurmalsen, Zaltbommel en Werkendam.

Regio - Middelkoop is onder meer leverancier van beregenings- en fertigatiesystemen. Heeft een klant beregening en fertigatie nodig? Wij meten met GPS het perceel in. Middels een geautomatiseerd tekenprogramma  BricsCAD maken wij razendsnel de tekening en offerte voor de klant. Klant kan kiezen voor levering van losse materialen, prefab-systemen en we kunnen de complete aanleg voorzien.

Beregening

Een beregeninginstallatie of sproei installatie aanleggen doe je altijd vanuit een goed doordacht plan. Een kleine tuinberegeningsinstallatie of een perceel van enkele hectares groot vereisen allebei de juiste aanpak. Om de juiste keuzes te kunnen maken voor het aanleggen of verbeteren van een beregeningssysteem heb je meestal advies nodig. Dat is precies waar Middelkoop jou bij gaat helpen. De unieke aanpak van de beregeningsexperts van Middelkoop zorgt gegarandeerd voor de meest passende oplossing. We testen en innoveren trouwens continue onze eigen systemen in de boomgaard in Buurmalsen. Dit houdt onze kennis en ervaring op peil.

Op naar een beregeningsplan

Een nieuwe beregening aanleggen of een bestaande installatie vernieuwen doe je niet in één dag en is meer dan alleen het uitzoeken van het beregeningsmateriaal. Bovendien begint het project altijd met een plan. De beregeningsexperts van Middelkoop starten met het inventariseren van je wensen. Soms vinden we het prettig om ook even langs te komen op locatie. Elke boomgaard, tuin of project is anders. Wij beschouwen elk beregeningsproject als maatwerk. Wat wij belangrijk vinden voor jouw beregeningsinstallatie:

Kosten- en tijdbesparing door automatische beregening.

Expertise en maatwerk door jarenlange ervaring om je te helpen slimme keuzes te maken.

Snelle service en grote voorraden om je snel te kunnen bedienen.

Water op het juiste moment en de juiste hoeveelheid. 

Efficiënte aansturing en correct toedienen van de juiste hoeveelheid meststoffen.

Kortom, Middelkoop verzorgt je beregening voor een boomgaard, park, tuin of paardenbak. Zorg goed voor je tuin of boomgaard door een gedegen plan op maat.

Tuinberegening

Je tuin in optimale conditie houden is ons doel. Juist tijdens droge periodes is het noodzakelijk voor beplanting om de juiste hoeveelheid water te geven. Druppelslang of beregening sproeiers? Door nauwe samenwerking met de leverancier leveren wij installaties van de hoogste kwaliteit en perfect afgestemd op je wensen. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij jou van een plan op maat met een tekening. Zo kun je direct aan de slag. Dit kan zelfstandig als professionele hovenier of als consument. Tuinadvies en beregeningsmaterialen bieden we allebei. Aan iedereen.

Alleen maar A-merken: Hunter, Naan, NetafimRainbird

Door constant bijhouden van innovaties en nieuwe producten op het gebied van beregening zijn wij in staat om het beste beregeningsmateriaal te leveren. Door jarenlange ervaring werken we met zorgvuldig uitgekozen betrouwbare merken. Merken zoals Hunter, Rainbird, Naan en Netafim staan bij ons vooraan. Een besproeiingsinstallatie bedienen door middel van je smartphone is allang geen uitzondering meer. De Hunter Hydrawise is een mooie innovatie die erg eenvoudig in te stellen is.

Nachtvorstberegening en Fertigatie

Omdat we in het hart van de Betuwe zitten tussen de fruittelers zijn nachtvorstberegening, fertigatie en sproeier beregening een specialiteit van ons geworden. Door onze ervaring, innovatieve producten en zelfbedachte professionele oplossingen kunnen we fruittelers van degelijk advies voorzien. Wij berekenen de leidingweerstanden, pompcapaciteit en maken zo een installatie op maat. Je krijgt volop begeleiding tijdens het traject van aanleggen en bieden hulp waar nodig. Nachtvorstberegeningsprojecten en fertigatieinstallaties kun je gerust aan ons toevertrouwen. Bekijk een aantal fruitteelt praktijkvoorbeelden op onze website.

Alle benodigdheden voor een beregeningsproject of reparatie op voorraad

Door een enorme voorraad op het gebied van beregening en een eigen logistieke afdeling kunnen wij een snelle service verlenen door heel Nederland. Voor ons is niets te gek, we houden van uitdaging. Neem contact op met een van onze beregeningsspecialisten om te zien wat we voor je kunnen betekenen. Even snel wat producten nodig? Bestel je materiaal simpelweg via de webshop en laat het afleveren bij je project of thuis. Dat scheelt jou tijd.

Info beregening volgens website www.stmiddelkoop.nl

Ontdek de laatste nieuwtjes en blogs van Middelkoop op overstmiddelkoop.nl

De Middelkoop webshop is er voor jouw gemak. Daarom bestel je op www.stmiddelkoop.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden