Logo culemborgsecourant.nl


Spelen in de boomgaard, Betuwe jaren 50.
Spelen in de boomgaard, Betuwe jaren 50. (Foto: Schrijfatelier Caleidoscoop, rechtenvrij)

Uw levensverhaal in een boek?

Elk mens is uniek en heeft een eigen levensverhaal. Mensen die hun verhalen laten opschrijven ervaren dat vaak als heel waardevol en zijn zelf verrast door het proces van vertellen, teruglezen én doorgeven. Het zijn verhalen die misschien nooit eerder verteld werden, maar toch zo de moeite waard zijn om vast te leggen!

Regio - Het hoe en waarom kan per persoon verschillen. Door over uw leven te vertellen worden weer andere herinneringen wakker, krijgt u nieuw overzicht en het helpt de balans op te maken. Het kan een terugblik zijn op mijlpalen, hoogte- en dieptepunten; om niet te vergeten of om door te geven aan kinderen en kleinkinderen. Kortom: het leven is als een caleidoscoop aan verhalen.

Schrijfatelier Caleidoscoop
Het is niet altijd eenvoudig om zelf je verhaal op te schrijven, want waar te beginnen?
Veel mensen proberen het maar lopen op een gegeven moment toch vast. Ik heb als 50-plusser het roer omgegooid, mijn baan opgezegd en ben begonnen met het schrijven van levensverhalen voor anderen. U vertelt, ik schrijf.
Als het vertelde verhaal afgerond is, illustreren we dit met bijpassende foto’s en laten er een of meerdere boeken van drukken; een heel eigen en persoonlijk document. Het kan een bijzonder cadeau zijn, ter gelegenheid van een huwelijksjubileum, pensioen, kroonjaar, of zomaar, voor uzelf, om te geven of te krijgen.
Wellicht raakt u geïnspireerd door het idee uw eigen levensverhaal vast te laten leggen. Het schrijven is maatwerk, voor kosten en informatie kunt u een email sturen.
Kijk hiervoor op: www.schrijfateliercaleidoscoop.nl of op Facebook Schrijfatelier Caleidoscoop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden