Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Rabobank-medewerkers wandelen tegen eenzaamheid

Rabobank West Betuwe is al jaren nauw betrokken bij de Rode Kruis Bloesemtocht en BloesemRun. Zowel als sponsor als actief door met medewerkers deel te nemen aan beide evenementen. Nu er in deze tijd veelal thuisgewerkt wordt, is vitaliteit van medewerkers belangrijker dan ooit.

Regio - Rabobank doneert daarom € 1.500,- en roept haar medewerkers in de regio Gelderland Zuid op om mee te wandelen tegen eenzaamheid.

Lokale verbinding
‘Dat de beiden evenementen in deze periode niet door kunnen gaan, vinden we uiteraard erg jammer’, zegt Ans Verhoef, directeur Coöperatieve Rabobank. ‘Het zijn mooie evenementen die de regio op de kaart zetten en zorgen voor verbinding. De evenementen dragen al jaren bij aan de (lokale) gemeenschap. Dat vinden we als coöperatieve bank erg belangrijk. We vinden het dan ook super dat de organisatie zich heeft ingezet om een alternatief op te zetten. Met de Rode Kruis Bloesemmaand kan er toch een mooie bijdrage opgehaald worden voor het goede doel. Dit jaar komt het ten goede aan projecten in het teken van eenzaamheid. Juist in deze tijd vinden wij het als sponsor belangrijk om dit jaar ook een steentje bij te dragen.’

Bevorderen vitaliteit

Het afgelopen jaar was de oproep om, vanwege de coronamaatregelen, zoveel mogelijk vanuit huis te werken. ‘Vanuit Rabobank hebben we daar gehoor aan gegeven en medewerkers gefaciliteerd om hun werkzaamheden vanuit huis op te pakken. Dat was voor iedereen wennen en we merken dat vitaliteit hierbij nog steeds een belangrijk aandachtspunt is. Ik vind het dan ook mooi om alle medewerkers van de regio Gelderland Zuid op deze manier te stimuleren om zoveel mogelijk in beweging te blijven. En hoe mooi is het om daarbij te genieten van de mooie fruitregio waarin we wonen en werken. Ik kan het andere bedrijven van harte aanbevelen om ook aan te sluiten en mee te doen aan de Rode Kruis Bloesemmaand ’, besluit Ans Verhoef. Meer informatie over de Rode Kruis Bloesemmaand is te vinden op rodekruisbloesemmaand.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden