Logo culemborgsecourant.nl


Coronaproof bus Klaartje
Coronaproof bus Klaartje (Foto: William Hoogteyling)

Uitbreiding dienstverlening Klaartje

Stichting Samen Verder (SSV) verruimt met ingang van dinsdag 9 maart de dienstverlening van Klaartje door ook de ritten naar de praktijk van contactberoepen weer volledig in de planning op te nemen.

Culemborg - De uitbreiding van het aantal ritten wordt in eerste instantie opgevangen binnen de huidige planning en inzet van één bus. Velen kijken reikhalzend uit naar een bezoek aan de kapper. Wellicht dat de toename van het aantal ritten om de inzet van een tweede bus vraagt. Die mogelijkheid hangt echter af van de beschikbaarheid van chauffeurs en bijrijders. De coronapandemie is immers nog niet voorbij.

Coronamaatregelen

De bussen van Klaartje zijn Coronaproof ingericht en worden telkens grondig schoongemaakt. Chauffeurs en bijrijders dragen handschoenen en een mondmasker. Van de klanten verwachten wij dat zij ook een mondkapje dragen; zonder vervoeren wij niet. Een mondkapje kan in de bus gekocht worden; alleen contant afrekenen. Bel voor actuele informatie naar SSV; Kantoor (0345) – 520521 of Klaartje (0345) – 518300. U kunt ook de website van SSV raadplegen (www.stichtingsamenverder.com).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden