Logo culemborgsecourant.nl


Toneelspeelsters en figuranten uit Invloed met Impact van Surpluus
Toneelspeelsters en figuranten uit Invloed met Impact van Surpluus (Foto: Marjolein van den Berge)

Filmpje Internationale Vrouwendag

Culemborg - Op 7 maart tussen 14.00 en 16.00 houdt De Interculturele Vrouwen Culemborg (DIVC) een livestream voor Internationale Vrouwendag. DIVC vroeg Stichting Theaternetwerk Surpluus om een bijdrage te leveren.

Marjolein van den Berge, voorzitter van Surpluus, vertelt: 'De voorzitter van DIVC, Jennifer Hoogland, belde mij met de vraag of Surpluus weer een theatrale bijdrage wilde leveren aan het Internationale Vrouwendag evenement. Mijn eerste gedachte was: Dat kan niet want we kunnen niet bij elkaar komen om te oefenen vanwege de coronaregels. Direct erna dacht ik: Maar wat kan er wél!? Dit past echt bij het thema: Invloed met Impact. Dit gaat juist over positief omdenken en wat je daarmee kunt bereiken. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Hoe kunnen vrouwen elkaar positief steunen in lastige situaties. '

Surpluus heeft gezorgd voor een productiegroep van twee schrijfsters, drie speelsters, twee redacteurs, zeven figuranten en een man voor beeld, geluid en montage van een korte film. Wij zijn vrolijk aan de slag gegaan, helemaal coronaproof! We zijn onwijs trots op het resultaat en dat dit in de lockdownperiode is gelukt.

Kijk allen naar de livestream van DIVC op 7 maart tussen 14.00 en 16.00. (zie de website van DIVC www.divc.info)

Wil jij ook iets met toneel doen? Acteren, regisseren, decorbouwen, kostuums maken, penningmeester zijn?

Laat het ons weten op post@surpluus.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden