Logo culemborgsecourant.nl

Boek: ‘Ridder Tarik en Draak’

Het nieuwe boek van Frea Zuijdendorp & Elke-Anouk Verbakel uit Culemborg is verschenen.
Op vrijdag 26 februari is het nieuwe boek ’Ridder Tarik en Draak’ van Frea Zuijdendorp & Elke-Anouk Verbakel verschenen. Dit prentenboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Culemborg - Tarik is een jongen van zes jaar. Hij wil heel graag een stoere ridder worden. Hij denkt hier veel over na. Zou hij wel sterk genoeg zijn? Op een dag vraagt opa aan Tarik of hij mee gaat naar één van de torens in het kasteel. Een grote houten kist komt tevoorschijn. Wat zou er in zitten? Tariks ogen worden groot… . Wat wil hij graag een ridder worden.  Maar ridder word je niet zomaar, daar moet je wel iets voor doen! Draak gaat Tarik helpen bij zijn moeilijke opdrachten. En dan ineens is er een indringer in het kasteel…. . 

Een mooi prentenboek over vriendschap en vertrouwen hebben in jezelf.

Over de auteur

Elke-Anouk Verbakel werkt in het dagelijks leven als freelance illustratrice en is grafisch vormgeefster. Ze maakt de prachtigste tekeningen en heeft een geheel eigen stijl van illustreren. Frea Zuijdendorp is al jaren leerkracht in het basisonderwijs. Tijdens het schrijven van kinderboeken kan ze haar fantasie alle ruimte geven. Ze heeft al eerder twee kinderboeken geschreven: ‘Victorie, het familiegeheim uit de Tweede Wereldoorlog’ en ‘Mooi, Slim & Dapper’. 

Elke- Anouk en Frea kennen elkaar al jaren. Hoe gaaf om samen een prentenboek te maken. Een schitterend en creatief proces vol wederzijdse inspiratie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden