Logo culemborgsecourant.nl

Op weg naar toekomstbestendige arbeidsmarkt

In de reeks ‘Naar een toekomstperspectief voor FruitDelta Rivierenland’ organiseert FruitDelta Rivierenland, in samenwerking met RW-POA en ROC Rivor, vrijdag 19 maart het webinar ‘Op weg naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt’.

Regio - Onze regionale arbeidsmarkt staat centraal in deze webinar, met antwoord op vragen als: Welke trends komen er op ons af?; Hoe realiseren wij een toekomstbestendige arbeidsmarkt, zodat de vraag naar en het aanbod van personeel goed op elkaar zijn afgestemd?; Hoe verkrijgen en behouden bedrijven een sterke concurrentiepositie met opleiding en scholing?; Wat zijn de nieuwste leermethoden voor werknemers?

Uw gastheer is burgemeester Servaas Stoop, vicevoorzitter FruitDelta Rivierenland. Hij ontvangt interessante gasten.
U krijgt goede tips voor de ontwikkeling van (goedwerkende vormen van) onderwijs binnen uw organisatie. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen en reageren op de vragen die wij u zullen stellen. Leert u ook mee? U volgt het webinar via: www.twitch.tv/fruitdeltarivierenland.
Registreren: via eventbrite.nl/e/tickets-toekomst-fruitdelta-rivierenland-een-toekomstbestendige-arbeidsmarkt-142866392225. Na registratie ontvangt u uiterlijk donderdag 18 maart de uitnodiging over hoe u online kunt reageren tijdens het webinar.

Tijd: 15.30-17.00. Deelname: gratis.

Meer info: https://www.regiorivierenland.nl/news/682/15/Vrijdag-19-maart-webinar-2-Op-weg-naar-een-toekomstbestendige-arbeidsmarkt

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden