Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Lammetje op Zorgboerderij de Witte Schuur zoekt naam

Wie verzint de naam van het lammetje dat te vroeg is geboren bij de buitengroep van Zorgboerderij de Witte Schuur. Een schaap draagt normaal gesproken 145 dagen en dit lammetje liet zich 10 dagen te vroeg al zien, op zondag 14 februari kwam het beestje ter wereld. Moeder en zoon maken het goed. Zijn kraamtijd bevat: een lekkere warme lamp, extra liefde van zijn moeder en extra melk uit het flesje van onze toegewijde deelnemers. 

Culemborg - In de Boerderijwinkel vieren we daarom feest! We hebben speciaal voor de geboorte van het lammetje in de eigen zorgbakkerij een Culemborgse Kraambol met blauwe muisjes gemaakt! In verband met corona mag het schaap helaas geen kraambezoek ontvangen…maar een mooie tekening, gedicht of iets anders leuks voor mama schaap en nieuwgeborene is welkom. Wie verzint de nieuwe naam voor het allereerste lammetje van 2021 van Zorgboerderij de Witte Schuur?! 

Begin maart wordt er een babyboom verwacht bij de Witte Schuur, de verwachting is dat er dan ongeveer 250 lammetjes geboren gaan worden, dus veel namen zijn welkom! Ga naar onze facebookpagina en laat daar in het persbericht uw suggestie achter. Hier houden wij ook een update over het lammetje bij.

Reserveer het ‘kraamgebakje’ als je zeker wilt weten om niet mis te grijpen via www.de-witteschuur.nl

Zorgboerderij ‘De Witte Schuur’ is een agrarisch familiebedrijf van Frans en Conny van Herwijnen, en hun zoon Frans Jr. en schoondochter Sanne. 

De Witte Schuur heeft een eigen ‘Boerderijwinkel’, welke wordt gerund door medewerkers en deelnemers. In de boerderijwinkel verkopen ze diverse streekproducten rechtstreeks van de boerderij. Ook veel streekproducten zoals jams, sappen, advocaat, zuivel en kaas vers van het mes. 

Verder vindt u er groente en fruit, eieren, zuivel van het Melkmeisje, kaas van Doesburg en van Zuivelboerderij Noordam, ambachtelijke worsten, diverse soorten vlees. Daarnaast worden er in de Boerderijwinkel diverse soorten “cadeaupakketten” verkocht. In het voorjaar van 2021 gaan wij ook vers schepijs verkopen van Bakkerij Bakker uit Herwijnen. Een echt Betuws Best product. 

Ook de bakkerijproducten van de Zorgbakkerij heeft het streekmerk Betuws Best gekregen, dit betekent dat de producten zijn verwerkt en/of geteeld in de Betuwe.www.de-witteschuur.nl Actie: 4 Culemborgse kraambollen voor € 10,00 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden