Vrij de makelaar voor Culemborg
Logo culemborgsecourant.nl

Vrij de makelaar voor Culemborg

Vanaf februari 2021 gaat Mutters Makelaardij Culemborg als Vrij Makelaardij verder. Na bijna 10 jaar met Mutters Makelaardij samengewerkt te hebben gaat Wessel van Vuuren de Culemborgse markt, vanuit het karakteristieke pand aan de Veerweg ‘de wachtkamer der Stoombooten’, als Vrij Makelaardij bedienen.  

Culemborg - Eigenlijk verandert er niet zo veel, begrijpen wij al snel. Op de nieuwe naam Vrij Makelaardij na blijft vrijwel alles hetzelfde. Belangrijke pijlers zijn en blijven: betrokkenheid, duidelijkheid, no-nonsense en persoonlijke aandacht. Wessel van Vuuren is er dan ook van overtuigd dat dit de sleutel tot succes is. Als betrokken makelaar blijft hij graag dat stapje extra zetten.

Wessel van Vuuren: Ik ben opgegroeid in Culemborg. Er is denk ik geen straat die ik na 42 jaar niet ken. Juist een goede lokale kennis, inzicht en ervaring met de markt en een breed netwerk is het kapitaal van een makelaar en ik kan hier het onderscheid mee maken. Het vaste team van Vrij Makelaardij wordt aangevuld met ervaren professionals. Zo werken we onder meer samen met een professionele vastgoedfotograaf, hypotheekadviseur, styliste en een architect. Omdat wij tegenwoordig steeds vaker zien dat de koper van een huis in Culemborg uit andere delen van Nederland , bijvoorbeeld Utrecht komt, zijn wij een unieke samenwerking met een Utrechts makelaarskantoor aangegaan. Utrechtse kopers bewegen zich vaak op de Culemborgse woningmarkt. Middels deze samenwerking weten wij juist deze doelgroep goed te bereiken. Zo kunnen wij ons als Culemborgse makelaar volledig concentreren op de samenwerking met onze opdrachtgever en staat iedereen in zijn kracht om samen het optimale resultaat te behalen. 

Een huis kopen of verkopen dat doe je maar een paar keer in je leven. Een belangrijk en spannend moment dus. Voor ons staat het belang van onze opdrachtgever altijd op één. Naast “de stenen” draait het in de makelaardij net zo goed om mensen. Wij willen onze opdrachtgevers zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen. Dat is mijn passie en ook de visie van Vrij Makelaardij.   

Vrij makelaardij informeert, adviseert en begeleidt gedurende het gehele traject maximaal waarbij onze opdrachtgever de definitieve keuzes maakt. 

Voor een gratis waardebepaling, advies of informatie over onze scherpe introductietarieven voor 2021 kunt u contact op nemen met:

Vrij Makelaardij

Veerweg 5

4101 AJ Culemborg

www.vrij-makelaardij.nl

info@vrij-maklelaardij.nl

0345-779720

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden