Nieuwe inkoopactie zonnepanelen
Logo culemborgsecourant.nl

Nieuwe inkoopactie zonnepanelen

Zelf stroom opwekken en uw energiekosten verlagen? Doe dan mee aan de vernieuwde collectieve inkoopactie voor zonnepanelen van Vrijstad Energie en Energieloket Culemborg.

Culemborg - Onze energieadviseurs hebben weer een betrouwbaar regionaal installatiebedrijf geselecteerd. Zij hebben twee pakketten voor u samengesteld. Pakket A is geschikt voor u als u de beste kwaliteit zonnepanelen wilt hebben met de hoogste opbrengst en hoogste teruglevergarantie. Pakket B biedt zonnepanelen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De actie loopt tot en met 30 juni.

Inkoopactie isolatie
Daarnaast hebben wij ook een inkoopactie voor isolatiemaatregelen. Bij deelname wordt een scherpe prijs geboden voor het aanbrengen van spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie, eveneens in samenwerking met lokale en regionale bedrijven. Voor informatie, prijzen & aanmelden kijk op www.energieloketculemborg.nl/inkoopacties

Eerst een offerte, dan pas beslissen
U kunt vrijblijvend intekenen op het aanbod. Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt voor een woningopname. Daarna ontvangt u de offerte. Op basis van de offerte kunt u beslissen of u wel of niet tot aankoop wilt overgaan.

Als u vragen heeft over de inkoopactie, over verduurzaming van uw woning of over andere activiteiten van Vrijstad Energie, neem dan contact op met Vrijstad Energie (www.vrijstadenergie.nl) of Energieloket Culemborg (www.energieloketculemborg.nl ). Of bel met onze coördinator Han Horstink (06-10671846). In verband met de coronamaatregelen is de Energiewinkel op de Markt momenteel niet geopend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden