Gratis webinar en inkoopactie zonnepanelen
Logo culemborgsecourant.nl

Gratis webinar en inkoopactie zonnepanelen

Ook al is de zomer voorbij, ook in het najaar en winter blijven zonnepanelen productief. Door verlaging van de energierekening verdien je de investering binnen acht jaar terug. Wil je eerst meer weten, neem dan deel aan het gratis online webinar Starten met zonnepanelen op maandag 7 december. 

Culemborg - Deze avond maakt zonnepanelenkenner Jeroen van Agt je wegwijs in de wereld van zonnepanelen. 

Een webinar vol nuttige tips. Is jouw dak geschikt, wat zijn de kosten en opbrengsten, welke panelen moet je kiezen? En je kunt ter plekke je eigen vragen inbrengen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Meld je aan via https://energieloketrivierenland.nl/activiteiten/online-webinar-starten-met-zonnepanelen/ en je krijgt de deelnamelink toegestuurd.

Collectieve inkoopactie zonnepanelen

Ben je al overtuigd van het nut? Doe dan direct mee aan de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen van Vrijstad Energie en Energieloket Culemborg. Je kunt kiezen uit twee pakketten met kwalitatief goede panelen en een goede garantie, en beide tegen scherpe prijzen. De actie loopt tot en met 31 december. Voor informatie, prijzen & aanmelden kijk op www.energieloketculemborg.nl/inkoopacties Je kunt vrijblijvend intekenen op het aanbod. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een woningopname. Daarna ontvang je de offerte en kun je definitief beslissen of je meedoet.

Collectief zonnedak

Heb je geen geschikt dak voor zonnepanelen? Doe dan mee aan een collectief zonnedak van Vrijstad Energie. De bewonerscoöperatie werft momenteel deelnemers voor het volgende zonneproject, bij boer Gijs de Raad. Voor informatie en aanmelden kijk op https://www.vrijstadenergie.nl/zonnedaken/zonnedak-de-raad-vof/

Energiewinkel op de Markt

Als je vragen hebt over de inkoopactie, over verduurzaming van uw woning of over andere activiteiten van Vrijstad Energie en Energieloket Culemborg, kom dan naar de Energiewinkel op Markt 16 (bij de fonteinen). Openingstijden: donderdag t/m zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Met jouw bezoek kun je bovendien een voucher verdienen t.w.v. € 50,- voor energiebesparende producten. Let op: vouchers zijn slechts beschikbaar tot 15 december! Zie de overige voorwaarden op https://energieloketrivierenland.nl/voucher-voorwaarden/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden