Op stap met een hap
Logo culemborgsecourant.nl


Kinderen koken voor wandelaars
Kinderen koken voor wandelaars (Foto: Ans van 't Pad van-Hoogdalem)

Op stap met een hap

Op dinsdagochtend 22 december 2020 is er in Asperen een wandeltocht voor iedereen die van wandelen houdt. Het is een mooie herfstachtige winterwandeling met routes van 2, 3 en 5 kilometer lang en daarmee is er voor iedereen een geschikte afstand.

Asperen - Loop samen met je (klein)kinderen of je (groot)ouders één van deze mooie routes! Op de routes zijn pauzeplekken waar koffie/thee genuttigd kan worden.

Maar dat is nog niet alles! Kinderen/jongeren tussen de 10 en de 18 jaar oud worden uitgenodigd om gezonde hapjes te komen maken voor de wandelaars (en voor zichzelf). Heb je zin om in de kerstvakantie hieraan mee te doen? Ben je tussen de 10 en de 18 jaar oud? Meld je dan aan! www.welzijnwestbetuwe.nl/jeugd.

Kosten zijn € 2,00 per deelnemer (zowel wandelaars als hapjesmakers). De activiteit ‘Op Stap met een Hap’ wordt georganiseerd door Welzijn West Betuwe en mede mogelijk gemaakt door Rabobank West Betuwe (aanmelden: www.welzijnwestbetuwe.nl/nieuws). Afgelopen zomer was de eerste wandeltocht, deze vond plaats in en rondom Beesd. Nu in de kerstvakantie is de tweede, in Asperen. Meer informatie hierover vind je op de website www.welzijnwestbetuwe.nl/nieuws.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden