CTV De Doelen nog zeker 20 jaar op de vertrouwde plek
Logo culemborgsecourant.nl


Nico Bosland en Liesbeth Oldeman bij de ondertekening
Nico Bosland en Liesbeth Oldeman bij de ondertekening (Foto: Eigen foto CTV De Doelen)

CTV De Doelen nog zeker 20 jaar op de vertrouwde plek

In veel opzichten is 2020 een dynamisch jaar voor CTV De Doelen. Allereerst natuurlijk de voortdurend veranderende maatregelen rondom Covid-19. En vervolgens kwam daar nog eens de brand overheen die die het clubhuis in as legde. Het was dus ook wel tijd voor wat goed nieuws. 

Vernieuwde erfpacht overeenkomst 
En dat goede nieuws is dan uiteindelijk ook gekomen. Onlangs hebben Liesbeth Oldeman, als interim-voorzitter van de tennisvereniging, en penningmeester Nico Bosland hun handtekeningen mogen zetten onder een nieuwe erfpacht overeenkomst. Een traject dat al enige jaren liep. “Er zijn verschillende bestuurders mee bezig geweest, ” vertelt Liesbeth “en toen uiteindelijk de overeenkomst met gemeente was getekend, bleek bij de notaris dat de kadaster tekeningen niet klopten.” 

Rust voor bouw nieuw clubhuis 
Het afgelopen jaar is het terrein opnieuw ingemeten en konden de papieren officieel worden getekend. Deze vernieuwde overeenkomst betekent dat De Doelen in elk geval de komende 20 jaar op het vertrouwde tennispark onder aan de dijk kan blijven. Dat geeft dan ook weer rust en vertrouwen voor de bouw van een nieuw clubhuis. 
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden