Logo culemborgsecourant.nl


Welkom bij JobGroep
Welkom bij JobGroep (Foto: Jolanda Althuis)

Werk zoeken: samen beter dan alleen!

Ben je op zoek naar (ander) werk, en wil je dit niet alleen doen? Zeker in deze zware corona-tijden is het zoeken naar werk extra ingewikkeld. Er zijn veel banen weggevallen, maar er zijn ook nieuwe mogelijkheden. Het solliciteren verloopt nu vaak wel anders, veel meer online, en je zit nu nog meer alleen te zoeken

In de JobGroep ga je samen met andere gelijkgestemden op zoek naar o.a. je kwaliteiten, welk werk daar goed bij past, welke functies er zijn, en bekijk je hoe je bijvoorbeeld je netwerk kunt inzetten om ergens op gesprek te komen. De interactie met andere werkzoekenden draagt bij aan het helder krijgen van je zoekbeeld en brengt je soms tot verrassende inzichten. En het feit, dat je er niet alleen voor staat, werkt ook motiverend. De training is 8 keer op dinsdagochtend, van 10.00-11.30 uur, in de Bibliotheek van Culemborg.

Deelnemers geven zelf aan dat ze dankzij het volgen van de JobGroep “meer zicht op persoonlijke kwaliteiten” hebben gekregen, en hoe ze deze kunnen inzetten. Ook hebben sommige “meer zelfvertrouwen” gekregen en zijn ze beter in staat “belemmerende gedachten om te zetten in positieve gedachten”.

Kan je ook een steuntje in de rug gebruiken bij het werk zoeken? Wil je je sollicitatie- en netwerkvaardigheden updaten, in een motiverende, positieve training? Meld je dan nu aan via www.jobhulp.org! Wacht niet te lang, want: Vol = Vol.

Plaats: Bibliotheek Culemborg (in het Weeshuismuseum) Start: Dinsdag 1 december 10.00 uur – 11.30 uur, deelname is gratis, aanmelden kan via onze website www.jobhulp.org -> tab: JobGroep.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden