Logo culemborgsecourant.nl

Heropening Bibliotheek Rivierenland

Tiel - Bibliotheek Rivierenland gaat weer open. Maar dan wel aangepast, volgens de richtlijnen van het RIVM. Vanaf donderdag 19 november gaan de vestigingen weer in aangepaste vorm open.

Voor een bezoek aan de Bibliotheek gelden weer de aangescherpte regels. We vragen onze bezoekers 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Daarnaast vragen we onze bezoekers een mondkapje te dragen, een bezoekerskaartje in te vullen en een winkelmandje te gebruiken, aangezien we gebonden zijn aan een maximum aantal bezoekers.

Openingstijden

Vanwege de nieuwe maatregelen blijven onze medewerkers en vrijwilligers thuis bij de geringste verkoudheidsklachten. Hierdoor krijgen we de roosters lastig vol en hebben we een nieuw winterrooster voor de vestigingen. Kijk voor de actuele openingstijden op de website www.bibliotheekrivierenland.nl/openingstijden 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website www.bibliotheekrivierenland.nl of bel met de klantenservice via het telefoonnummer 0344-639940. De klantenservice is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17.00 uur. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden