Logo culemborgsecourant.nl


Een kerststukje met een amaryllisbol
Een kerststukje met een amaryllisbol (Foto: Delano)

HBV Culemborg trakteert

Het is geen leuke tijd. Maar ook nu doet de HuurdersBelangenVereniging Culemborg haar best om het leven van haar leden een beetje op te vrolijken. Want het is belangrijker dan ooit om voor leuke momen­ten te zorgen.

Culemborg - En gelukkig kunnen ze dat. Want de HBV heeft wat geld over om haar leden te trak­teren! Door­dat de ALV niet door kon gaan, en ook burendag en andere evenementen van de agenda verdwenen.

Cadeautje!
Het bestuur van de HBV Culemborg heeft besloten om het extraatje aan de leden te geven. Hoe? Heel eenvoudig: alle leden krijgen een cadeaubon van Delano toe­ge­stuurd.

- De bon is € 7,50 waard.
- U kunt hem in Culemborg inwisselen bij de Bouquetterie op het Koopmansgildeplein 10, en bij Wonen & Tuin in de Anthony van Die­men­­straat 22. (De bon is niet geldig in de outlet.)
- De bon is onbeperkt geldig. Dus als u nu liever niet gaat winkelen, geen probleem: wacht ge­rust tot een latere datum! Hopelijk kunt u in het voorjaar of de zomer alweer lekker gaan winkelen, en ook dan is een plantje of een leuke (paas)versiering iets om vrolijk van te worden.
- De bon staat niet op naam, dus u kunt hem ook aan iemand anders geven.

Waarom?
Zoals al gezegd: de HBV heeft door de pandemie wat geld over om aan haar leden te besteden. En hoe meer leden, hoe meer de HBV voor u kan betekenen. Want zeg nou zelf: met 1.000 leden heb je meer invloed dan met 10 leden. Samen staan we sterker.

Voor wie?
Natuurlijk voor de mensen die nu lid zijn van de HBV Culemborg. Zij krijgen de bon binnenkort toegestuurd. Maar hij is óók voor iedereen die zich vóór 1 januari 2021 als lid van de HBV inschrijft.

Dus: bent u nog geen lid? Meld u dan snel aan. Lidmaatschap is gratis. En… tip uw buren, vrienden en bekenden, zodat ook zij zo’n mooi cadeautje kunnen krijgen. Aanmelden kan via https://hbvculemborg.nl/lid-worden/

Als u liever belt: dat kan ook. Dan zorgt de HBV dat u een inschrijfformuliertje krijgt. Het telefoonnummer is 06 38 46 37 18.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden