Logo culemborgsecourant.nl


<p>Joost Reus neemt eerste exemplaar in ontvangst van voorzitter NVWC</p>

Joost Reus neemt eerste exemplaar in ontvangst van voorzitter NVWC

(Foto: Paul van Veen)

'Waar komt die naam vandaan?'

Vrijdag 13 november werd het eerste exemplaar van het boekje 'Waar komt die naam vandaan?' door Kars Veling, voorzitter van de NVWC, overhandigd aan Joost Reus, wethouder van Culemborg.

Culemborg - In dit boekje zijn 30 van de columns van Ellen Geleedst gebundeld die de afgelopen 15 jaar zijn verschenen in het clubblad van de Natuur- en Vogelwacht Culemborg, de Hak-al. Het zijn prachtige persoonlijke verhalen met altijd een verrassende wending en vaak op onze Culemborgse situatie geënt. Paul van Veen zorgde voor prachtige foto’s ter ondersteuning van de columns en de redactie van de NVWC heeft er een schitterende uitgave van gemaakt.

Het boekje is een cadeautje aan alle leden in het kader van het 45-jarig bestaan van de NVWC. In 1975 werd deze club opgericht om meer aandacht te krijgen voor de prachtige natuur in en rond Culemborg. Inmiddels heeft de NVWC meer dan 400 leden en een uitgebreid programma met lezingen, films, excursies en onderzoek ook voor en door de jeugd. Iedere winter worden knotwilgen gesnoeid en er wordt intensief samengewerkt met de gemeente en andere organisaties om te zorgen dat de natuur rond Culemborg wordt behouden en nog mooier wordt. Voor meer informatie: www.nvwc.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden