Logo culemborgsecourant.nl


Anna Saghy
Anna Saghy (Foto: Carole Rey)

Focus’07 League: geweldig succes

Culemborg - Ondanks het feit dat het COVID-19 zijn hoogtijdagen viert hebben we bij Focus’07 onze leden lekker aan het voetballen gehouden. Afgelopen zaterdag 24 oktober is de eerste versie van de Focus Champions League gehouden.

Een toernooi in drie blokken waarbij eerst alle leden van de onder 8 t/m de onder 10, vervolgens de jeugd onder 11 t/m onder 13 en tenslotte onder 14 t/m 17 gemixt opereerden. Het doel? Het winnen van de cup met de grote oren!!

Bij aankomst op het sportpark was de hymne van het miljoenenbal al te horen en stond de cup met de grote oren al klaar. Toen de spelertjes het veld betreden hadden werden ze verdeeld in verschillende teams die voetbalde onder de namen van clubs als o.a. FC Barcelona, Ajax en Bayern München.

Ondanks het wat tegenvallende werd er geweldig gevoetbald bij de verschillende teams. Wat leuk was om te zien was dat jong en oud met elkaar samen speelde. Dat iedereen betrokken was bij het team en dat vooral het sportieve aspect, het samen voetballen en respect voor elkaar hoog in het vaandel stonden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden