Logo culemborgsecourant.nl

Aanpassingen voor energieadvies

Culemborg - In verband met de ontwikkelingen rond corona passen ook Vrijstad Energie en Energieloket Culemborg hun diensten aan.

Wijkactie Terweijde gaat niet door: maar wees welkom op het online energiecafé! De geplande wijkactie in Terweijde met een energieavond gaat niet door. In plaats daarvan wordt op 10 november een online energiecafé gehouden voor de bewoners van heel Culemborg.

De energiecoaches komen voorlopig niet meer aan huis. Als u een oriënterend gesprek wilt over verduurzaming van uw woning, kan dat nog wel telefonisch of via een online gesprek. Een andere optie is een bezoek aan het Energieloket aan de Markt. Met een mondkapje bent u daar van harte welkom op donderdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Online webinar 20 oktober: alles over zonnepanelen
Maar eerst kunt u nog deelnemen aan een online webinar ‘Starten met zonnepanelen’. Dinsdagavond 20 oktober wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van zonnepanelen. Aanmelden voor deze webinar kan via www.energieloketculemborg.nl
Woningeigenaren die deelnemen aan het online webinar of het energieloket bezoeken, kunnen een voucher krijgen t.w.v. € 50,- te besteden aan energiebesparende producten (inclusief verzendkosten). Kijkt u wel even naar de voorwaarden op de website. www.energieloketculemborg.nl/voucher


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden