Logo culemborgsecourant.nl


<p>Tini Boomhouwer-van der Velden.</p>

Tini Boomhouwer-van der Velden.

(Foto: Carlo de Waal)

Mevrouw Boomhouwer dankbaar voor opknappen tuintje

Culemborg - Tini Boomhouwers tuintje had dringend een opknapbeurt nodig. Zelf kan ze het niet meer met haar 84 jaar. Ze belde ElkWelzijn en nu ziet haar tuintje er weer spik en span uit.

Tini Boomhouwer-van der Velden is al 20 jaar lang weduwe. Ze woont vanaf 1956 in Culemborg en komt oorspronkelijk uit Zaltbommel. “Ik word vaak herkend als een fijn persoon vanwege mijn mooie persoonlijkheid. Ik sta er altijd voor open om andere te helpen. Ik luister graag naar muziek. Het lied Bedankt lieve ouders van vader Abraham vind ik een heel mooi nummer.”

Vrijwilligerswerk

“Ik heb 40 jaar lang vrijwilligerswerk gedaan. Daarom ben ik zo enthousiast over het vrijwilligerswerk dat verricht wordt. Ik vind het erg tof om te zien wat ik terug krijg, na alles dat ik aan andere heb gegeven in mijn jongere jaren. Ik vind het jammer dat ik dat nu niet meer kan.”

Vriendschap

“Ik wil mijn goede vriendin Annie Bertens bedanken voor haar 20 jaar lange vriendschap. We steunen elkaar door dik en dun. Door haar krijg ik het gevoel dat ik wat beteken voor haar en zij helpt me met het verwerken van mijn verdriet, ik mis mijn man nog elke dag.”

Hulp

“Ik heb naar ElkWelzijn gebeld voor hulp bij het renoveren van mijn tuintje omdat ik het zelf niet meer kan. ElkWelzijn stond gelijk klaar voor mij en heeft mij met alle liefde geholpen.” 

ElkWelzijn heeft haar tevreden gesteld met een aantal vrijwilligers. Via de site kunnen geïnteresseerden zichzelf aanmelden bij Carlo de Waal, de begeleider van dit project. Aanmelden kan ook via cdewaal@elkwelzijn.nl en 06-22151790.

Tini is heel blij met de hulp die zij krijgt van verschillende organisaties: ElkWelzijn, het hoofd van de zorg, boven buren, thuishulp WMO, Thuishulp STMR, broeders en zusters. “Ik wil hen allemaal heel erg bedanken voor de goede hulp! Bovenal dank ik God en Moeder Maria voor het ‘Engeltje op mijn schouder’…”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden