Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Run op plaatsing megaletters #BETUWE

Nog maar vijf dagen geleden presenteerde het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland de megaletters #BETUWE. En nu al vallen er meerdere aanvragen tegelijk in de mailbox om de letters ter promotie bij ondernemers te plaatsen. 

Betuwe - De ruim twee meter hoge letters staan in verplaatsbare fruitkisten, helemaal in stijl van de regio als fruittuin van Nederland.

“Sommige aanvragen betreffen dezelfde datum en dan is het wie het eerst komt...” legt Rosaline Niemeijer van RBT Rivierenland uit.

“Wij vragen geen huur of vergoeding, de betreffende ondernemer betaalt alleen de transportkosten”. Op deze laagdrempelige manier zorgt het bureau voor toerisme ervoor dat de letters steeds op een andere locatie in de Betuwe pronken. Een bijzondere promo voor bezoekers in de vorm een selfie als herinnering aan je bezoek.

Voor ondernemers is het naast een mooie aankleding en trekpleister ook het uitdragen van de trots op de eigen streek. RBT Rivierenland liet vrijdag bij de onthulling weten dat er ook plannen gemaakt worden voor megaletters in de streken Bommelerwaard en Land van Maas en Waal.

Voor trotse Betuwnaren die ook graag een selfie willen maken bij de letters; via de website www.welkomindebetuwe.nl kan je vanaf 30 september zien waar je de letters kan bewonderen. 

Neem bij interesse in of vragen over de megaletters contact op met RBT Rivierenland via info@rivierenland.biz of 088 6363 888.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden