Logo culemborgsecourant.nl

Schrijf in voor Master Classes

Op woensdag 7 en 14 oktober gaan op het KWC de Kids Master Classes weer van start.

Culemborg - Voor leerlingen uit groep 8 houdt het KWC weer de Kids Master Classes. Leerlingen die nieuwsgierig zijn naar hoe het er op de middelbare school aan toegaat kunnen zich tot en met dinsdag 6 oktober inschrijven voor een Master Class. De docenten van het KWC hebben er weer zin in om de basisschoolleerlingen op een leuke manier kennis te laten maken met het KWC en hopen dan ook veel leerlingen te mogen begroeten tijdens de Master Classes.

Op de website van het KWC staat een overzicht van alle te volgen Master Classes (www.kwc-culemborg.nl/Groep_7/8/Kids_Master_Classes), enkele voorbeelden zijn: Agora, TTO, Sport, Kraak de code en Kids Workzone Classes voor het vmbo, maar natuurlijk zijn er nog veel meer Classes te volgen. Via de website kunnen leerlingen zich inschrijven en een top 3 doorgeven. Aan de hand van de beschikbaarheid wordt gekeken in welke masterclass een leerling wordt ingedeeld en die zal hij of zij dan kunnen volgen op woensdag 7 en 14 oktober.

Welke Masterclass je ook kiest, het is altijd leuk en interessant om alvast een beetje tijd door te brengen op de middelbare school en daarnaast zijn de Kids Master Classes ook altijd heel gezellig!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden