Logo culemborgsecourant.nl

Sferisch concert Rick Snel

Na het succesvolle debuut afgelopen juli in de Grote of Barbarakerk is de show verder geperfectioneerd. Dit keer een intiemer concert, in een sfeervol kleiner gedeelte van de kerk. 

Culemborg - Ook is er nieuw materiaal geschreven en zijn de videobeelden verder uitgewerkt. Dat alles door de nieuwe wending in de loopbaan van de Culemborgse musicus. Het afgelopen jaar heeft Rick Snel zich intensief bezig gehouden met een nieuw project: een compleet album met sferische ambient, downtempo muziek: ‘Spheres / Music For The Universe’. Nu kunnen de resultaten gepresenteerd worden van dit concept. De uitvoering is op zaterdag 3 oktober in de Grote Of Barbarakerk in een bijzondere combinatie van muziek, video en licht. Een intense beleving van de sferische muziek in de monumentale omgeving met videobeelden in een prachtig uitgelichte kerk. Een groep van technici en geluidsontwerpers maakt het allemaal mogelijk. Het concert duurt 75 minuten en de aanvang is 19:30.

Kaarten kosten €15 en zijn te koop bij boekhandel Tomey aan de Markt 36 in Culemborg of via het ticketkantoor https://www.ticketkantoor.nl/shop/universe2..

Rieks Hoogenkamp

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden