Logo culemborgsecourant.nl

Nieuwe inkoopactie zonnepanelen

Zelf stroom produceren en uw energiekosten verlagen? Doe dan mee aan de vernieuwde collectieve inkoopactie voor zonnepanelen van Vrijstad Energie en Energieloket Culemborg. 

Culemborg - Het nieuwe aanbod wordt geboden door het in Culemborg gevestigde bedrijf Peeters Duurzaam. U kunt kiezen uit twee pakketten met kwalitatief goede panelen en een goede garantie, en beide tegen scherpe prijzen. De actie loopt tot en met 31 december. Daarnaast wordt er korting geboden op het aanbrengen van spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie, eveneens in samenwerking met lokale en regionale bedrijven. Voor informatie, prijzen & aanmelden kijk op www.energieloketculemborg.nl/inkoopacties

U kunt vrijblijvend intekenen op het aanbod. Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt voor een woningopname. Daarna ontvangt u de offerte en kunt u definitief beslissen of u wilt meedoen.

Energieloket op de Markt

Als u vragen heeft over de inkoopactie, over verduurzaming van uw woning of over andere activiteiten van Vrijstad Energie, kom dan naar het Energieloket op Markt 16 (bij de fonteinen). Openingstijden: donderdag t/m zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Met uw bezoek kunt u bovendien een voucher verdienen t.w.v. € 50,- voor energiebesparende producten.

Han Horstink
Coöperatie Vrijstad Energie B.A.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden