Logo culemborgsecourant.nl

Muziekles bij harmonie

Voor aankomende jonge muzikale talenten zijn er nog enkele plekken beschikbaar in ons project Fluit & Co. De Koninklijke harmonie start vanaf begin oktober tot maart met een muziekklas voor leerlingen van groep 4 en 5 van de basisschool.

Culemborg - Samen muziek maken vinden we bij Pieter Aafjes het leukste wat er is. Kinderen kunnen dit nu ook zelf ontdekken met het pakket Fluit & Co van 25 lessen. Eerst krijgen de leerlingen in 15 blokfluitlessen op speelse manier de basis van het muziek maken aangeleerd. Tijdens deze blokfluitlessen kunnen ze zich ook oriënteren op een aantal blaasinstrumenten die in het orkest voorkomen: klarinet, dwarsfluit, saxofoon, trompet of trombone. Afsluitend krijgen de leerlingen nog 5 lessen in tweetallen op een van die instrumenten naar keuze. Alle benodigde instrumenten kunnen geleend worden van Pieter Aafjes. Uiteraard zal er ook samenspel worden georganiseerd met de overige muzikanten in de vereniging, zodat de jonge muzikanten kunnen proeven aan het orkestleven.

De lessen starten op vrijdag 2 oktober om 17.15 uur. Heeft u interesse, stuur dan een email naar opleidingen@pieteraafjes.nl met in de aanhef Fluit&Co. Meer informatie over dit project kan je vinden op onze website: www.pieteraafjes.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden