Logo culemborgsecourant.nl

Grote expositie in fort Vuren

Torenfort Vuren maakt deel uit van De Nieuwe Hollandsche Waterlinie. Tijdens het weekend van 26 en 27 september exposeren er 27 kunstenaars van Kunstcafé Rivierenland.

Vuren - Schilderijen, beelden, glaskunst, woordkunst, fotografie, textiel en nog veel. De kunstenaars zelf zijn ook aanwezig. Naast de eigen kleine expositie van de kunstenaars zelf is er in het centrum van het fort een gemeenschappelijke expositie van alle kunstenaars met het thema: “Wat doet Corona met de kunstenaar”.

Het in het fort gevestigde Vliegeniersmuseum heeft dat weekend ook een primeur. De ambassadeur van Nieuw Zeeland zal de vrijdag ervoor een schilderij onthullen van Jack Lunn. Dit kunstwerk wordt ook tentoongesteld. Op beide dagen is er tevens levende muziek en het terras is geopend.

In het fort en op het terras gelden de anderhalve meter en overige huidige maatregelen. De expositie is op zaterdag 26 september van 11.00 uur tot 17.00 uur en zondag 27 september van 12.00 uur tot 16.30 uur GRATIS toegankelijk. Wethouder Van Stappershoef zal de expositie op zaterdag openen. Adres: Waaldijk, 29 Vuren. Er is ruime parkeergelegenheid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden