Logo culemborgsecourant.nl


The Neighbours
The Neighbours (Foto: Tineke Blok)

Audities a-capellagroep The Neighbours

Het was lang stil in Culemborg. De komst van Corona snoerde de mond van vele zangers en zangeressen. Koren probeerde eens wat via Zoom, kwamen er achter dat samenzang online toch echt niet werkt. De moed zakte in de schoenen. De stembanden namen rust. Dat was het beste voor nu.

Culemborg - Na zeven maanden wachten mag de bladmuziek weer afgestoft worden. Ook Culemborgse a-capellagroep The Neighbours gaan het weer oppakken. Ter voorbereiding van de World Choir Games 2021 in België. Het hele schooljaar zullen we hier en daar optreden, met ons eigen winterconcert in december, een grote samenwerking met Zolani Youth Choir, voormalige wereldkampioenen, uit Zuid-Afrika en deelname aan de World Choir Games om volgend seizoen af te sluiten.

Helaas zijn wij over de zomer heen twee prachtige stemmen kwijtgeraakt, en hebben we nu nieuwe zangers/zangeressen nodig. Wij zijn een gezellige vriendengroep die naast hard repeteren ook veel plezier hebben in het met elkaar zijn en het delen van onze passie voor zingen. We repeteren elke maandagavond.

Ben jij tussen 16 en 26 jaar, wordt jij enthousiast van zingen en heb je zin om in een vette a-capellagroep te gaan zingen op het grootste koren podium in België? Dan kan je je aanmelden voor onze auditie op maandagavond 21 september, door een mailtje te sturen naar johannekevankempen@gmail.com. Het is handig om wat ervaring te hebben met meerstemmig zingen en om bladmuziek te kunnen lezen, maar geen vereiste.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden