Logo culemborgsecourant.nl


Foto: THEO VAN DAM FOTOGRAFIE

Fair Play gaat weer voetballen

CULEMBORG – De culturele vereniging Fair Play is enige jaren uit de roulatie geweest omdat het Sprokkelenburg moest verlaten voor huizenbouw. Zij kwamen toen niet meer in actie omdat zij geen veld meer hadden en met de gemeente geen overeenstemming kon bereiken voor een nieuw veld. Enige jaren bestond wel de vereniging, maar kwam niet in actie op de velden.

Nu heeft het bestuur van Fair Play er voor gezorgd dat de vereniging weer kan voetballen. De vereniging wilde graag op Terweijde voetballen en huur nu een veld van het sportpark Terweijde. Hier speelt Vriendenschaar. Zij waren dan ook niet blij met deze keuze. Beide verenigingen zijn nu samen met de gemeente in gesprek. Dit wordt afgewacht en blijft Fair Play voetballen op het veld van Vriendenschaar omdat zij hun leden op de wijk Terweijde hebben. Vriendenschaar heeft al laten weten dat zij naar de rechter zijn en die moet gaan beslissen hoe de taken daar verdeeld worden.

Zondag a.s. speelt Fair Play hun eerste competitiewedstrijd om half drie op het sportpark Terweijde tegen sc Badhoevedorp.

De eerste officiële thuiswedstrijd was de bekerwedstrijd die zij peelden tegen VVZA. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd met als eindstand 5-5. Zeker is dat het publiek genoten heeft.

(foto: Theo van Dam)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden