Logo culemborgsecourant.nl


Foto: THEO VAN DAM FOTOGRAFIE

Wethouder ontvangt boekje over Culemborg

CULEMBORG – ‘’Voor horecabedrijf Pallada is het boekje de ‘Wegwijzer binnenstad’ officieel aan wethouder Monica Wichgers overhandigd door Sonja Beltzer. Samen met veel ondernemers en in een team met Raijmond, Judith en werkgroep ‘Marketing en Promotie’ (John, Henriett, Christel, Judith), heeft Sonja met Studio LEK een eigenzinnig en ook handzame ‘reisgids’ voor de binnenstad gemaakt. Handig om in je tas te doen en om minstens 73 leuke plekken in de binnenstad te ontdekken.

Het magazine staat vol met wetenswaardigheden en tips. Deze zijn ingedeeld in de thema’s: beauty, vrije tijd, eten & drinken, mode en accessoires, cultuur en creativiteit en cadeauwinkel.

Ook is het een wegwijzer omdat acht Culemborgers vertellen wat hun mooiste plek is.

Bijzonder aan de invulling van het magazine is dat er aan een andere ondernemer en aan bewoners is gevraagd wat zij vinden van een bepaalde ondernemer in de binnenstad. De antwoorden op deze vraag zijn als citaten opgenomen in het magazine.

Het doel van het boekje is om meer inwoners te verleiden om naar de binnenstad te komen. Daarvoor zijn er deze zomer meerdere activiteiten georganiseerd waaronder de campagne ‘Leuk je weer te zien’, fietstaxi’s en straatmuzikanten.’’ 

(foto’s en tekst: Theo van Dam)

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden