Logo culemborgsecourant.nl


Bestuursaleden van hetr Inloophuis Culemborg en een medewerker van de Coop
Bestuursaleden van hetr Inloophuis Culemborg en een medewerker van de Coop (Foto: )

Opbrengst voor inloophuis

Bestuursleden van het Inloophuis Wendy Middelkoop en Carla Franssen mochten afgelopen vrijdag bij de Coop aan het Chopinplein de opbrengst van de statiegeldactie in ontvangst nemen.

Culemborg - Na een verdubbeling van de geschonken statiegeldbonnetjes door de Coop-organisatie bleek er maar liefst ruim 971 euro te zijn opgehaald! Het bestuur van het Inloophuis aan de Parklaan, at helemaal draait op vrijwilligers, was hier uiteraard zeer verguld mee.

Het Inloophuis Culemborg is er voor iedereen, die behoefte heeft aan contact en gezelligheid of een luisterend oor. Vooral mensen die vaak alleen zijn maken er graag gebruik van. Na enkele maanden gesloten te zijn geweest vanwege de covid-19 maatregelen is het Inloophuis sinds kort weer heel beperkt open. Er is helaas nog geen vrije inloop mogelijk omdat de huiskamer nu volgens de 1,5 meter-richtlijn maar plaats biedt aan vijf gasten per keer. Desondanks zijn de gasten heel blij dat ze tenminste af en toe weer gezellig op de koffie kunnen komen in het Inloophuis. Als de situatie het toelaat gaat het Inloophuis weer vaker open.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden