Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Waar kun je een zelftest corona kopen?

Algemeen 628 keer gelezen

Heb je op dit moment klachten die aan corona gerelateerd kunnen zijn? Heb je bijvoorbeeld last van een verkoudheid? Ervaar je keelpijn? Of heb je het gevoel dat je een stuk minder ruikt en proeft? Dit zijn inderdaad stuk voor stuk klachten die op corona kunnen wijzen.

Hoe weet je zeker of je daadwerkelijk corona hebt? dat doe je in eerste instantie door een zelftest uit te voeren. Een zelftest corona kopen doe je gelukkig tegenwoordig vrij makkelijk, waarna je de zelftest ook makkelijk uit kunt voeren.

Online webshops
Een zelftest corona kopen doe je bijvoorbeeld bij een online webshop. Voordeel hiervan is dat je de deur niet uit hoeft, waardoor je sowieso niemand kan besmetten. Een ander voordeel is terug te vinden in het gemak; je krijgt de corona zelftest immers al snel thuisbezorgd. Je hoeft nu alleen nog maar de zelftest te doen, waarna je al snel weet of je wel of geen corona hebt.

Bij een drogisterij
Ook bij allerlei soorten drogisterijen kun je een zelftest kopen. Het gaat hierbij om de grotere drogisterijen, maar ook om de kleine drogisterijen. Eigenlijk bij alle drogisterijen kun je tegenwoordig wel de corona zelftesten kopen. Veel van deze drogisterijen kiezen er overigens voor om de zelftesten achter de kassa te bewaren. Je kunt deze dus direct bij de kassa ‘bestellen’ en afrekenen.

In een supermarkt
Daarnaast vind je een zelftest corona mogelijk ook bij een supermarkt bij jou in de buurt terug. Dit is echter wel afhankelijk van het soort supermarkt bij jou in de buurt. Wil je een corona zelftest bij een supermarkt kopen? Zorg er dan wel echt voor dat je een mondkapje draagt. En dat je op 1,5 meter van een ieder blijft. Je bent op dat moment mogelijk immers besmet.

Het online bestellen van een corona zelftest is daarom ook de beste keuze. Het biedt veel gemak, terwijl je ook geen gevaar loopt dat je andere mensen besmet. Als iedereen op zo’n manier zijn/haar verstand gebruikt, kunnen we het coronavirus snel weer terugdringen. Wel zo wenselijk, niet waar?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De winnaars van vorige editie wachten op hun opvolgers. Bouwdorp 2024 komt eraan!
Bouwdorp Culemborg 2024: laatste week van de zomervakantie Nieuws 10 uur geleden
Guitar Ray Nijenhuis
Blues in Gelderlandfabriek met Herbie Blues en Guitar Ray Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Voertuig te water aan de Lange Aventuurseweg in Culemborg 112 22 apr, 15:26
• Rayan Dahri ontwijkt een tackle tegen Hertha.
Focus'07 vervalt in herhaling en laat tegen Hertha weer kostbare punten liggen Sport 22 apr, 05:58
Afbeelding
Personenauto rijdt tegen boom aan op de Rommersteeg in Culemborg 112 20 apr, 15:20
• De Gang van Zaken speelde zich in Geldermalsen overtuigend naar de finale.
Wie wint Parel van de Betuwe 2024? Nieuws 19 apr, 17:38
Afbeelding
Open dag nieuwe pand Hospice Nocturne Overig 19 apr, 17:27
KEC meets Dance
Kunst Educatie Culemborg treedt op met Dance Art Studio Nieuws 19 apr, 12:00