Afbeelding
Foto: Stock
ingezonden mededeling

Hoe ziet de huizenmarkt in Culemborg eruit?

Algemeen 535 keer gelezen

Culemborg is een prachtige stad in de Neder-Betuwe gelegen in Gelderland! Deze stad staat bekend om de langste spoorbrug in Europa uit 1868. 

Om over de hoge brug ‘de Lek’ te komen is er destijds een spoordijk aangelegd. De lek is een rivier van 62 kilometer lang. De Nederrijn zet zich vanaf Wijk bij Duurstede voort als de Lek. Bij Kinderdijk verenigt de rivier zich met de Noord tot de Nieuwe Maas. Deze belangrijke rivier stroomt door Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland! De Lek is onmisbaar voor de binnenvaart, geliefd bij recreanten en belangrijk voor de waterveiligheid. 

De stad heeft een rijke historie. Daarnaast heb je in Culemborg verschillende activiteiten die je kunt ondernemen, zoals het bezoeken van een musea. Wandel door de stad langs de grachten en loop binnen bij de mooie ateliers en galeries. Verder zorgen de cafés voor een fijne en bruisende sfeer in de stad! Klinkt dit allemaal als de ideale woonplaats voor jou? Neem contact op met een makelaar in Culemborg. Makelaars kunnen jou perfect helpen bij het vinden van een geschikte woning. 

Wonen in Culemborg
In Culemborg kun je fijn wonen. Je hebt hier veel groen en ruimte om je heen. De levendigheid kun je namelijk opzoeken in de stad en als je toe bent aan rust, dan kun je net buiten de stad genieten en helemaal ontspannen. Of je nu kiest voor een woning middenin de stad of net daarbuiten, het is heerlijk om hier te wonen.

Van mooie appartementen tot tussenwoningen en vrijstaande woningen. Culemborg heeft verschillende opties op de markt. Ben je van plan om een woning te kopen of gaat jouw voorkeur eerder uit naar een huurwoning? Ook deze opties zijn beide mogelijk. Om het jezelf makkelijker te maken kun je een makelaar om hulp vragen. Een makelaar helpt jou bij de verkoop, aankoop of verhuur van een woning. Daarnaast kunnen makelaars helpen bij taxatie en geven ze advies. Wil je het hele proces nog makkelijker maken? Als de tijd is aangekomen kun je een verhuisbedrijf inhuren! 

Verhuizen
De dag is eindelijk aangebroken, je gaat verhuizen! Samen met een verhuisbedrijf in Culemborg wordt de hele inboedel van A naar B gebracht. Met een verhuisbedrijf verhuis je zonder zorgen. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, het verhuisbedrijf denkt met je mee en neemt werk uit handen. Van het sjouwen van de dozen, het inladen van de goederen en vervolgens natuurlijk ook het lossen van de goederen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Guitar Ray Nijenhuis
Blues in Gelderlandfabriek met Herbie Blues en Guitar Ray Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Voertuig te water aan de Lange Aventuurseweg in Culemborg 112 22 uur geleden
• Rayan Dahri ontwijkt een tackle tegen Hertha.
Focus'07 vervalt in herhaling en laat tegen Hertha weer kostbare punten liggen Sport 22 apr, 05:58
Afbeelding
Personenauto rijdt tegen boom aan op de Rommersteeg in Culemborg 112 20 apr, 15:20
• De Gang van Zaken speelde zich in Geldermalsen overtuigend naar de finale.
Wie wint Parel van de Betuwe 2024? Nieuws 19 apr, 17:38
Afbeelding
Open dag nieuwe pand Hospice Nocturne Overig 19 apr, 17:27
KEC meets Dance
Kunst Educatie Culemborg treedt op met Dance Art Studio Nieuws 19 apr, 12:00
• Yassin DagDag.(PvdA)
Steun voor amendement PvdA: Kwetsbare mensen worden ontzien tijdens bezuinigingen Nieuws 19 apr, 07:27