Van Haaften legt aan
Van Haaften legt aan Foto: T. Blom

Doetinchem overlopen

Sport 399 keer gelezen

Hockey • De Culemborgse hockeyers waren veel te sterk voor Doetinchem. Dit resulteerde in een dozijn kansen in het eerste kwart, maar de keeper van Doetinchem leek zijn team in de wedstrijd te houden.

Tot uiteindelijke Chris van den Heuvel tweemaal uit de strafcorner wist te scoren. Daarna werd Doetinchem volledig overlopen. Binnen 15 minuten wist Rick van den Heuvel 3 maal te scoren en ook Matthijs van Haaften pakte nog een goaltje mee. Met de 6-0 ruststand was de wedstrijd gespeeld. Na rust wilde Culemborg de 10 halen, terwijl Doetinchem dat heel graag wilde voorkomen. Met een einduitslag van 8-0 kon uiteindelijk iedereen tevreden het veld af.

1.865 pakken koffie voor de Voedselbank Rivierenland Nieuws 28 mrt, 07:00
• Lynn Kools heeft onlangs haar nieuwe single 'Warmth' uitgebracht.
Lynn Kools: 'Ziggo Dome is mijn grote droom' Nieuws 27 mrt, 15:00
• De nieuwe Golf kon je kopen bij autobedrijf van Zanten in Geldermalsen.
Populaire gezinswagen: 50 jaar Volkswagen Golf Nieuws 27 mrt, 12:00
Afbeelding
Elf jonge mediatoren op de Koningin Julianaschool Nieuws 27 mrt, 10:00
• De uitvalsbasis van de Dierenambulance in Culemborg.
Dierenambulance voert gedragscode in na ongewenst gedrag op de werkvloer, (voormalig) vrijwilligers teleurgesteld Nieuws 27 mrt, 09:10