Afbeelding
Foto: Fuse

Fransche Zomer - Fuse Live

vrijdag 5 juli 2024 20:30 tot 22:30

20:30-22:30, Culemborg, Goilberdingerdijk 40. De Fransche School en de Gelderlandfabriek presenteren een nieuw muzikaal avontuur met een mix van Klassiek en Jazz. Met een voorprogramma van Koosje Sekrève en João Erbetta.

Laat het maar aan de zes muzikale geniën van Fuse over om een unieke, muzikale avond bij Werk aan het Spoel te verzorgen. Door hun achtergronden in klassiek en jazz brengen zij een muzikale wereld die je alleen bij hen kunt vinden. Fuse brengt unieke, voor het ensemble geschreven muziek van een enerverende generatie (inter)nationale componisten samen met inspiratiebronnen als Miles Davis of Maurice Ravel. Van prachtige melodieën tot rauwe improvisaties; de groep weet de veelzijdigheid van zijn bezetting maximaal te benutten en zich op die manier steeds weer te vernieuwen. Loeistrak, fris en uit het hoofd.

Fuse bestaat uit: Adriaan Breunis: altviool · Daniel van Dalen: drums · Emma van der Schalie: viool · Julia Philippens: viool · Mascha van Nieuwkerk: cello · Tobias Nijboer: contrabas

Let op: De voorstelling vindt plaats bij Werk aan het Spoel (Goilberdingerdijk 40 Culemborg) in het mooie amfitheater (buiten).

Tickets: www.theaterdefranscheschool.nl/fzahs

Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel kunnen niet worden retour genomen of geruild.