Afbeelding
Foto: Thearer de Fransche school

Vollin Muzieksessie

woensdag 5 juni 2024 20:15 tot 22:00

20:15-22:00, Culemborg, foyer Theater De Fransche School. Een aantal keer per jaar wordt de foyer van Theater de Fransche School omgebouwd tot een podium. Hier staat een inspirerende mix van jong, oud, professioneel en amateur garant voor aangename muzikale verrassingen. Vollin houdt hiermee de herinnering in stand aan de voormalige broedplaats van creativiteit en muzikale ontmoetingen, Café Vollin.

De Vollin Muzieksessie is een georganiseerde jamsessie. Deelnemers kunnen zich tot een maand van tevoren opgeven. Er worden globale afspraken gemaakt over wie wat gaat spelen en/of zingen en wie zich daar eventueel bij aan wil sluiten. Ongeveer een week voor de muzieksessie is er één repetitie. Voorafgaand aan het optreden zelf worden de laatste muzikale afspraken gemaakt in een laatste repetitie. Na een gezamenlijke maaltijd gaan de deuren open voor het publiek. Natuurlijk is er ter plaatse altijd nog ruimte voor spontane muzikale interacties.

Er is een vaste begeleiding van gitarist Elwin Lentze, bassist Titus Mars, zangeres Linda Vink en pianiste Yvette Ros die tevens de organisatie voor haar rekening neemt.