Docenten Marte Israël en Roberto Rizzo
Docenten Marte Israël en Roberto Rizzo Foto: Samuel Rizzo

Argentijnse Tango

zaterdag 1 juni 2024 18:45 tot 1:00

18:45-01:00, Culemborg, de Gelderlandfabriek. In de grote zaal van de Gelderlandfabriek zal Marte Israël met Roberto Rizzo een workshop Argentijnse tango Milonga geven. Iedereen die ervaring heeft met het dansen van de Argentijnse tango is van harte welkom om mee te doen. De kosten zijn €15,- per persoon.

Na de workshop start om 20:00 de Salon, waarbij je de nieuwe danspassen direct kunt uitproberen met andere dansers. Het is altijd weer bijzonder om in de karakteristieke zaal van de fabriek te kunnen dansen. Mensen uit heel Nederland komen om samen te genieten van de gepassioneerde tangomuziek en het dansen met elkaar.

Er zijn gratis huisgemaakte hapjes om genoeg energie te hebben om de hele avond heerlijk door te dansen. Kosten voor de Salon zijn €12,- per persoon. Als je ook de workshop meedoet, krijg je van ons een korting en betaal je €25,- euro.

Heb je geen danservaring, maar ben je wel benieuwd naar hoe het is om Argentijnse tango te dansen? Kom dan vooral even om het hoekje kijken!