schrijfcafé bibliotheek culemborg
schrijfcafé bibliotheek culemborg Foto: SRC

Schrijfcafé Culemborg

woensdag 21 februari 2024 19:00 tot 21:00

19:00-21:00, Culemborg, bibliotheek. Belangstellenden die van schrijven houden en het leuk vinden om dit samen met anderen te doen, zijn van harte welkom bij het Schrijfcafé. Aan de hand van een woord, een zin, een gedicht of een column gaan de deelnemers aan de slag met creatieve schrijfopdrachten.

Creatief schrijven is spelen met taal. Plezier en verwondering staan daarbij voorop. Associëren op woorden en zinnen, een elfje of een rondeel schrijven…het levert vaak verrassende tekstjes op. De kunst is om niet te lang na te denken, maar te luisteren naar de pen. Achter elkaar doorschrijven, lezen wat men geschreven heeft en pas daarna schrappen, schaven en herschrijven. Men hoeft geen schrijfervaring te hebben om te komen schrijven in het Schrijfcafé. Neem pen en papier mee.

Meer info of aanmelden www.bibliotheekrivierenland.nl/agenda