Afbeelding
Foto: pixabay

Geldpraat café

dinsdag 20 februari 2024 9:30 tot 11:30

09:30-11:30, Culemborg, Heimanslaan 2. Belangstellenden kunnen iedere dinsdagochtend terecht bij het Geldpraat café voor een gratis Potjes-check. Met een paar simpele vragen komt men erachter of men misschien geld misloopt. Het is mogelijk dat men recht heeft op bepaalde regelingen of toeslagen (om het inkomen aan te vullen). Deskundige vrijwilligers helpen om dit uit te zoeken en geven daarnaast advies over hoe men de regelingen kan aanvragen. Zelf de Potjes-check doen? Dat kan via www.geldfit.nl

Het Geldpraat café (GPC) is een inlooppunt waar het gesprek over geld mag gaan. Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen. Boodschappen worden duurder, maar ook huur en energiekosten stijgen. Dit treft ons allemaal. In het GPC kunnen tips worden uitgewisseld en vragen worden gesteld. Men is er welkom voor een praatje en een gratis kopje koffie of thee. Iedere dinsdag van 9.30 – 11.30 uur in de Salaamander, Heimanslaan 2, Culemborg.

Het Geldpraat Café wordt ondersteund door: Formulierenbrigade, Schuldhulpmaatje, Bibliotheek, Sociaal Team, Gemeente Culemborg, Leerhuis en ElkWelzijn.

Zelf de Potjes-check doen? Dat kan via www.geldfit.nl