Afbeelding
Foto: nl.123.rf

Weihnachtsoratorium

zaterdag 14 december 2024 19:30

19:30, Culemborg, Grote- of Barbarakerk. Muziek aan de Lek organiseert in 2024 concerten in de historische binnenstad van Culemborg. Hierin delen Culemborgse musici van internationale klasse het podium met jonge musici die gespecialiseerd zijn in de historische uitvoeringspraktijk van barokmuziek. 

Utrechts Studenten Koor en Orkest. Het in 1945 opgerichte Utrechts Studenten Koor en Orkest heeft een bijzondere band met J.S. Bach: elk jaar wagen meer dan honderd Utrechtse studenten zich aan het uitvoeren van één van zijn grote werken. Het uitbundige Weihnachtsoratorium met paukengeroffel en loftrompetten is in combinatie met deze jonge enthousiaste musici een waar muzikaal spektakel.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Boekhandel Tomey op de Markt in Culemborg of via www.muziekaandelek.nl, waar ook de meest actuele informatie en de gedetailleerde concertprogrammering te vinden is. Meer informatie hierover is te vinden op www.muziekaandelek.nl/donateur. Zaterdag 14 december 19:30 uur Grote- of Barbarakerk. J.S. Bach: Weihnachtsoratorium. Utrechts Studenten Koor en Orkest. Entree 20 euro.