Afbeelding
Foto: Krulmuziek

Krulmuziek: Babyconcert

zondag 7 januari 2024 10:15 tot 11:00

10:15-11:00, Culemborg, Theater de Fransche School. Dit concert betovert een baby van nul tot achttien maanden met klassieke klanken.

De baby’s wiebelen en wiegen op de vrolijke en rustgevende klanken van klassieke muziek. Krulmuziek trakteert de baby’s op betoverende klanken, om daarna met de kleine en grote mensen samen te zwieren met een draagdans. 

De baby speelt met een rammelaar mee op de vrolijke vioolmuziek en mag tijdens het concert dichtbij de muzikanten kruipen of genieten op schoot bij papa of mama.  

Per voorstelling kunnen maximaal 32 baby’s met elk één ouder of begeleider het concert bijwonen op het grote kleed. Overig publiek is van harte welkom op de tribune.  

https://www.krulmuziek.nl  

Quotes:

“Met onze oudste zijn we bij twee babyconcerten geweest, wat was dat genieten! Heel mooi om het contact tussen de muzikanten en kinderen te zien. Ik zag een moeder naast mij een traantje wegpinken zo ontroerd, dus ik ben niet de enige die genoot.” 

Ouder 

“Hartverwarmend en liefdevol muziekaanbod voor hele kleintjes.” 

Elle Jansen, Theater City of Wesopa 

“Gisteren voor het eerst naar Krulmuziek geweest met m’n 11-maander. Wat was ze onder de indruk! Ze heeft het hele concert met grote ogen gekeken en luisterde in opperste concentratie. Ze was zo verdiept in de muziek dat ik vooral niet mocht storen door mee te klappen... Als ouder heb ik ook onwijs genoten van de prachtige muziek, de mooie liedjes en de lieve manier van presenteren van de muzikanten en Félice. Een aanrader!” 

 Ouder 

Tickets > www.theaterdefranscheschool.nl/krulmuziek